Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar om min gamla bästa kompis.


Hon är såld

hon är såld, långt långt borta
alldeles för långt borta
för att man ska se
och höra hennes tårar
hon är såld till mörkret
och jag tror hon låter sig
ätas upp av dig
den där som vill bli av med mig
du ser mig som insekt
och du har sålt henne
fattar du?
såld!?
hon kommer aldrig bli den hon var
hon kommer aldrig bli den som var min




Fri vers av Iza Palm
Läst 297 gånger
Publicerad 2005-11-15 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iza Palm
Iza Palm