Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tappad lust för allting...


Känslan

Jag har tappat lusten,
saknar fäste
Finns ingen inspiration,
bara något som kallas
Fru Ångest, och Herr Sjukdom

Det river och bränns
halsen tillåter inga gråtklumpar
Ögonen tillåter inga tårar
Allting gör bara så ont

Jag faller sakta över
kanten, ner för livets trappa
Och det går långsamt
Känslorna har inga ord
Det finns panik på vår jord

Jag vet inte längre alls
lusten och känslan känns
så lång borta
Allting är bara svart
fullt av hat

Finns inget att säga
det blir bara aska
i slutändan i alla fall
En eld kan inte
brinna för alltid




Fri vers av Iza Palm
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-02-20 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iza Palm
Iza Palm