Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev den, när jag satt på bussen till min kille...


Hon<3

hon går där
ensam med sin lilla väska
och lilla påse
lyssnar på musiken han har skickat
funderar varför han tycker det är så bra
funderar varför dessa låtar har skickats?
när hon inser att det skulle kunna handla om dom
sångaren i låten ber henne packa väskan
och lämna den här fällan
hon undrar fortfarande varför hon inte gör det
hon ser sig själv stampa på samma ställe
det har inte gått fem minuter ens
men där står bussen




Fri vers av Iza Palm
Läst 297 gånger
Publicerad 2005-11-16 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iza Palm
Iza Palm