Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lugn resa in och ut ur mig sjælv i samspel med Dire Straits...


Inre lugn med høfterna i gung..

Hjærtslag på grøna sommar dukar
Vitfærgade andetag om natten
Himmelen føll ner - på mina skuldrors tæcke

En oro med vinden
fløg genom mig med en nattstorm
Gryningen smekte min panna

Lugn

Dire Straits toner smøg sig ut
"Sultans of Swing" rørde lætt vid mina høfter
Krøp sen upp på mina axlar - fortsatte mot mina læppar

I bakersta rummet låg han
Ny rakad
I bar øverkropp

Lugn

Basen och gitarren lekte i samspel
Hans andetag var tunga
Mina tår leker taktspel - med mina hænder ovanfør

Inga pengar i værlden
ersætter kærlekens energirika kick
"Money For Nothing" - is your way of living

Lugn

Væntar på information
om natten
på dagen

Væntan kan ersættas med - nuet
Många ord in till meningar
Ibland ær inte ord nog - då "Walk Of Life" griper tag i mina vrister

Lugn
Lugn
Lugn

Nær tærningarna ær kastade
finns alltid en saga att berætta
"Romeo and Juliet" kan vara vår nummer 1

Hans øgon sæger allt, men saknar ord
Vill låna Han några av mina
Ge dem till honom som en gåva

Lugn

"Why Worry"?
De glittrande bruna øgonen får tala
tills orden smidits samman och bildat meningar

Tid - får diamanter att rispas
Likt pennan på mitt papper
"Lady Writer" pumpar ut mina sista rader

Lugn - Han vaknar igen




Fri vers av Blue Bird
Läst 243 gånger
Publicerad 2010-06-24 17:00



Bookmark and Share


    tramp
Skönt gung i denna…sitter och trallar välkända toner

.-)
2010-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Blue Bird
Blue Bird