Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En helt vanlig svensk midsommar,med alla tillhörigheter...


Midsommardröm

en
snurrig dans
kring min stång

lövad och grann

skratt i bakgrunden
flams i förgrunden

några mörka moln i horisonten

inga att tala om

dansen virvlar runt
i en sinnlig fart

snapsen gör sig påmind
knäna blir darriga

alla släpper tagen
omvarandra

några regndroppar kommer

sedan bjuder himlen upp

till en lustiger dans




Fri vers (Modernistisk dikt) av T.R Ekman
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-25 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman