Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg till förändring

Jag
kan

om jag
vill

om jag
vågar

ta detta
enda

steg
ut

bara
ett steg

ett enda
litet steg

men

vågar
jag

jag vågar

jag tar nu
detta steget

ut.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-25 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e