Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En midsommarextas i virvlande dans...


Upp till spel

dansen går
dansen går

alla får
va´de tål

runt i ringen
dansen går
alla får va´med

ingen blir utan
ingen blir kvar
alla får va´de vill ha

fiolerna låter
det gnisslar o gnor
dragspelet ylar

o toftarna spretar
åt alla håll

alla låtarna får
de som i ringen går

dansen går
dansen går

de i ringen,njuter så
av de låtar
som spelas så

ingen blir utan
ingen blir kvar
alla får va´de vill ha




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-26 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman