Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om soporna och dess förmåga att kunna gå ut av sig


lukta

soporna börjar lukta

men håller man ut
tillräckligt länge
så kan dom faktist
krypa ut av sig själv




Fri vers av nicholaidis
Läst 458 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-26 12:44



Bookmark and Share


  Vildkärlek
Ha ha =) kul
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

nicholaidis