Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med stålull kan man utföra underverk


stålull

med stålull
mellan fingrarna

så förvandlas
min igengrodda

ungkarlsdiskbänk

till en nyvaxad
cadillac




Fri vers av nicholaidis
Läst 427 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-07-29 23:28



Bookmark and Share


  * MARY *
coolt !
2010-08-23

  Vildkärlek
jättebra =)
2010-08-07

  Mr Lindemann VIP
Det är då jag tar cykeln ut i naturen när jag läser sådana texter
Du använde naturligtvis miljögiftet "Vim"
2010-07-31
  > Nästa text
< Föregående

nicholaidis