Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland fascineras jag över hur tröjluddet kan vandra ner till naveln.


navelludd

Tröjluddet,
har sökt sig till
navelhålet

Jag undrar,
hur det kom dit




Fri vers (Fri form) av nicholaidis
Läst 480 gånger
Publicerad 2011-01-29 20:02



Bookmark and Share


  * MARY *
lägg inte ned så mycket tanke på det
....det finns en som samlar på ditt navel ludd
i stora glasburkar......
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

nicholaidis