Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nån slags.. kärleksdikt kanske.


Utan dig

Utan dig
känner jag mig
som en segelbåt
utan köl




Fri vers (Fri form) av nicholaidis
Läst 555 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-23 03:50



Bookmark and Share


  * MARY *
så jäkla enkel och braaaa
2011-07-24

    ej medlem längre
gillar enkelheten
2011-07-23
  > Nästa text
< Föregående

nicholaidis