Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstänksam

Du smyger om natten
en rädd liten figur
Tror att alla är mot dig
och ligger där på lur

Misstänksamheten
har du gjort till din vän
ingen kan du lita på
kontrollera allt och sen

Se med granskade blickar
på alla och envar
som kommer i din väg
och din uppmärksamhet tar






Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-26 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt