Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text


När jag går..

När jag går../psalmtext

När jag går i skogens tysta salar
är du där du tar min hand i din

överallt du följer mig hugsvalar
och i skuggan följer du mig in

ej jag rädes svåra dagars pina
för jag vet att ständigt du är när

du tar på dej plågor som är mina
som en vän en vän som jämt är här

hur min kärlek skall jag nu förklara
för en vän som mer än trogen är

som en klippa uti stormens vara
är du allt som i mitt liv mig bär..

Arne Axel Dahlgren
www.lyriksidan.se




Fri vers av Arne Axel Dahlgren
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-26 20:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En finstämd hyllning. Jag instämmer med mitt "amen!"
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Arne Axel Dahlgren