Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anima


Berördes
av dig
främling
med
vemodig
blick
nyfiken
längtansfull
och mjuk
i själen
du
nästan
som jag.






Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-27 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP