Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets snåriga labyrint

Inför livets
smärta

står jag
rådvill

öppen
och blottad

i mitt
inre

skör som en
fjäril

stark som en oxe
i vissa stunder

livet är som en
labyrint

ibland går
jag vilse

och
ibland

går jag
alldeles

rätt.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 238 gånger
Publicerad 2010-06-27 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e