Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsresan

Som en bläckdroppe på ett papper.
Svart och i ett oregelbundet mönster
som inte betyder någonting.

Som en fläck på väggen som blivit något
av misstag.

Kan livet formas utan ingripande?
Om man inte gör någonting alls,
vad blir det då?

Jag försöker röra i min egen gryta,
måla min egen väg
och teckna min egen karta..

Men ibland blir det plumpar
även för mig...




Fri vers (Fri form) av Pauline Pousár
Läst 201 gånger
Publicerad 2010-06-27 20:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland är man ett offer för omständigheter, oavsett vad de flåshurtiga optimisterna kacklar om.
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár