Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I skydd av mörkret,är vi inte så säkra som vi tror...


Inte helt enkelt

min fru
kallar mig drömmare

det är okey

hellre det än drönare

ser allt i ljust skimmer

är lycklig,helt enkelt

på natten kommer maran
över mig

det vet min fru om
för hon har sett den

en ond varelse
utan tro,hopp eller kärlek

min fru
kallar mig för livsnjutare

det är okey

hellre det än luffare

dricker nektarn om dagen

ser allt i glasklart lyster

är tillfreds,helt enkelt

på natten kommer de osaliga andarna
över mig

det vet min fru om
för hon har sett dom

en samling tvivelaktiga lösen
utan verklighet,framtid eller lycka




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-27 20:33



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skönt skrivet. Gillar. =)
2010-06-28

  LenaJohansson VIP
bra...
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman