Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag känner mig sliten

Åren klappar på min axel, känner mig trött

och rätt sliten, trotsar sömnen och ger dig allt jag har

Uttömd och lycklig, ler du i mitt ansikte

Nära, nära ser du mitt förfall..

Och säger att du älskar mig..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 307 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-06-27 22:29



Bookmark and Share


  yta
Så innerligt vacker
2010-06-30

  Amorina
Fantastiskt fint skrivet om kärlek när den är som vackrast!
2010-06-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker och berörande. =)
2010-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Den du, med sylt på!
Fantastiskt slitstark kärlek.
Grips av dessa rader.
2010-06-27

  stenen/ Yv Ericsson
jaa. vackert är det. så som alla normala vill ha det. och du lyckats med.
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish