Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att släppa taget


Jag försöker
lite till

ett steg
i taget

jag släpper
taget

ingen
förväntan


livet


andra

det
enda

jag håller
fast i

är detta
nu

denna stund
som är

just
nu.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-28 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e