Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På äldreboendet



Äldreboendet
Botoxenthusiasmen
skallar från teven


Repriser rullar
framför de inslumrade
åldringarnas åk


Den gleshåriga
får besök av barnbarnsbarn
Storkbettsgemenskap





Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-29 15:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hemskt! Men roligt att läsa ...
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP