" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"... slutar i dur, så klart"




måntrådar (Am-forism i H-moll)

 

 

"En backslash är ingen backslash om man är förberedd, likväl som en negativ syn inte är negativ om man väljer se positivt på saken och ger av hjärtat istället för med återbetalningskrav."

 

det växer inte vass där vattnet inte ger liv
det växer inte liv där inget finns att växa av
det växer inte det som inte ska växa

åter gungar säven för vindar
åter sjunger räven om trinda dagar
åter är lugnt i skogen invid och djuren

är matta av dagens sol

stiljten vilar på måntrådar vävda
av gammalt silver brutet ur stenar
av överblivna byggnationer

raserat för att återuppstå

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-29 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri