Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får man inte allt,så får man som står till bjuds...


I mellan sol & regnstänk

äntligen regn
lite,

som en pink i havet

men det räcker
länge

är brownies brun
så det räcker

men det är läckert
tycker jag,

regnet dunstar bort
det var för
lite,

som en pink i havet

för att göra naturen hel
igen

allt tynar bort

som en döende svans
kramper

inget växer på min åker
bara sorkarna har fest

men det räcker
åt mig,

kråkorna kraxar krasst
åt min attityd

men det får stå för dom
tycker jag,

men regnet kommer
det lovar jag

på himlen
parar sig molnen med varandra
och bildar en mörk mur

i horisonten mullrar åskan barskt
men det är läckert
tycker jag,




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-30 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman