Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snurrande

 

 

vaggavagga silverne skiva

själshav vida

vindar

 

eldvindar glöder

cirklar

snurrasnurra silverne skiva

 

musiken flödar flödar strömmar ljuder lyfter

lyfter mig ur gravstämning

fönsterbarriärer skallrar

brister vida

glasvingar

 

trummor ljuder från överallt allt

är trummor

skog hav friströvande

ängder

 

rör mig

andas

fri

 

ack låt mig en gång i denna vandring uppleva

 

flamma fall från där

från där

du är

 

ställ dig framför mig med strålandelysande varma ögondjup

stryk stängda strömmar undan

dansa mig in i natten

friflödande

ljus

 

vita blad

är vi

 

dina fingrar faller ned över mig

strömmande varmregn

vi stryker undan

tårar

 

vi trär av tårar

lyckoband

dansar

dansar

 

innebördsord

 

silverne skiva

stannar

still

 

lyfter pensel

målar

guld




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-30 19:49



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Otroligt vacker text, måste läsa den fler gånger.
2010-07-01

  firefire
också mycket vackert! och att lyfta penseln och måla guld med den man älskar ,låter helt underbart;))
2010-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser