Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Västerbottens inland...


Viska

Vi satt i na dike å kike

Hä käntes som vi hadd vunne på´n lott

Int ä vi rik å int bo vi i na schlott

Men vårt hem är dit vi längtar bort. 

Alternativt: Men vårt hem ä dit anner mänshen längt' bort.




Fri vers av gretagreat
Läst 568 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-30 21:27



Bookmark and Share


    Maria Malm
Riktigt fin och tänkvärd.
2011-10-14

  Fredrik Stillesjö
Härligt! Bokmärker Sandroella! Hälsar Fredrik
2010-06-30
  > Nästa text
< Föregående

gretagreat
gretagreat

Mina favoriter
Alla hjärtans slag
Teater