Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad emellan



tänka framåt, är svårt
när något bryter sig in, igenom

barken, och tar över sanningen
besattheten

över dig



som egentligen var, trygghet
funderingar hur man släpper någon så lätt,

som man svurit sig till, uppmuntrar sig själv
och den nya spännande, kärleken



med en ung blommande tjej, som blivit kvinna
som naturligvis känner sig dragen till denne,
trygga fadersfigur



för helvete. jag svär mig inte fri, jag kan ju bara leva mitt liv,

en fånge i ett inbilskt helvete







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-01 07:56



Bookmark and Share


  firefire
starkt och smärtsamt skrivet och vilken dåre kan jag tycka,som lämnar en underbar kvinna för att leka rommen av sig med en yngre..det skulle han tänkt på innan..vet ju ej hur det verkligen ligger till men det var denna känsla som infann sig vid läsningen av din text..
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP