Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oväntad livsform

Oväntad livsform

Kontaktsökande

God bit
Godbit

Oväntad livsform
Föll ner i mitt livsrum

Lätt och mjukt
Mycket oväntat
Mycket väntad

På riktigt
Nu, nu, nu
Liv i mitt sovpalats




Bunden vers av yinyang
Läst 265 gånger
Publicerad 2010-07-01 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yinyang
yinyang