Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är alla - alla är du

Alla finns
alla är

allas själ
allas hjärta

allas
allas

alla skrattar
alla gråter

alla hoppas
alla längtar
alla undrar
alla önskar
alla duger

alla är du
du är alla

du är allas ansvar
allas ansvar är du




Fri vers av yinyang
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-28 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yinyang
yinyang