Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två löften

Två själar

Ett livsrum

En oändlig himmel

En blomma vaken

Att beskåda

Flöda fritt

Två löften
Det ena döpt till Evig gemenskap
Det andra döpt till Evig frihet




Bunden vers av yinyang
Läst 285 gånger
Publicerad 2010-07-01 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yinyang
yinyang