Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt liv är ditt

I mitt liv är ditt

oanmäld eftertanke
gav mig svaret

serverat
rått
oätligt

avgörande
och
stilla

som väntan vid sorgens busshållsplats
en sovande söndag




Fri vers (Fri form) av yinyang
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-25 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yinyang
yinyang