Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppfull havshorisont

Där är du äntligen -
betydelsefull av stora anledningar
som livslång kärlek
och trummande förhoppning,

jag vibrerar lätt av saltade läppar
på väg hit
på väg dit
backar,
hoppar,

du breder ut dig inför mina ögon
och mina fötter andas finkorning sand.




Fri vers av yinyang
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-04 15:03



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I en massa sand som blir till en strand kan så ett korn av sanning gömma sig.
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

yinyang
yinyang