Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i efterhand


A posteriori

Till sommaren längtar vi stort
men den går alltför fort
och allt man önskade
det blev aldrig gjort.

Men något av det,
som blev gjort
det kan fort
sen växa sig stort...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-02 00:26



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Mycket bra och så sant också.
2010-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt