Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Vilken är poetens värsta mardröm ?

..när orden tar slut..

-




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-02 01:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, men ni slipper inte mig.
2010-07-02

  peter markurth
mmm
2010-07-02

  Mats Henricson
Då slapp du den mardrömmen......
2010-07-02

  Larz Gustafsson VIP
Det gör de aldrig.
2010-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska