Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ros som bröts - omöjlig ekvation



rosen, vi sparat
torkat

bröt itu



i stunden jag mötte mitt öde,
ty min kärlek tvivlade ej

genom stormar, vid stilla hav av tårar
älskade vi, och älskar än



som något vackert som en ros vi sparat,
som delade itu







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-02 10:41



Bookmark and Share


  firefire
ja detta var vackert!
2010-07-06

  peter markurth
sann
2010-07-04

  Suzy med punkterna
Underbart tjusigt
2010-07-02
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP