Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Solen finns i regndroppen
molnen i ditt huvud
skymmer sikten




Fri vers av Akke
Läst 190 gånger
Publicerad 2010-07-02 15:58



Bookmark and Share


  Gawain
Yay! Så cool,,
2010-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke