Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Raljerar lite med det täcka könet...., förlåt en gammal rebell, för länge sedan förpassad till tippen, utan några som helst ambitioner, bara skoja...., ett stänk av allvar också..


Apropå kontaktannonser....

Vad vill ni ha,tjejer ? En viril tjur utan hjärna, men med en kuk stor som en falukorv eller en schyst kille, vältränad, normalutrustad och medveten om allt det där med jämlikhet .Förmodligen nå´nting mittemellan, en tämligen viril tjur MED hjärna, som bryr sej om saker , är ok med jämlikheten, kanske lite slarvig, men schyst innerst inne....
Naturligtvis är de flesta tjejer ute efter sin "drömprins" , problemet är bara att han, knappast, existerar, lika lite som vi mäns "drömprinsessa" . Jag VET, var gift i sjutton år . Nu har jag, naturligtvis, resignerat, nu kan,endast, slumpen fixa det för denne gamle rebell .
Nu har jag skojat färdigt i detta ämne och vill bara önska lycka till åt alla tjejer, ett tips bara: Ta INTE "förste bäste" utan HÅLL på er,tjejer, killar, som är värda något, de VÄNTAR........(om ni tjejer förstår vad jag menar..) Och, tjejer, ta det cool med droger, det kan ställa till med mycket elände (ni VET nog) och ni gör saker som ni ångrar bittert....




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-03 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska