Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

virvelbåge stolt

 

 

hans kropp är

spänd båge

stolt

 

huden andas brons

kläder svarta skimrande

sluterföljer om  kroppslinjer

gördel är lindad

om midja

 

håret

är blankkammat

sluter tättnära

är sammanbundet

i nacke

ögonen

halvslutna inväntar

 

blixtrar vid första takten

hans fötter

klackar

virvlar

 

hon strömmar in i cirkel

tar emot hans armfång

de följer i

skönhet

 

han lägger henne bakåt

i vid båge

lyfta

de

 

 rosens

vissnan

 

 

 

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-03 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser