Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankning


Tankar tankar

i skogsmacken


Gratis grattis

fria vykortsbilder

Drogfritt drivmedel

i våtkylig förpackning


Tankar

i skogsmacken





Fri vers av Anita Hanssen
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-03 09:23



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Inget går upp mot den, jet, statoil och allt vad dom heter kan slänga sig i tapeten!:)
2010-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen