Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kopparmoln

 

 

molnen så vackra

seglande

 

av koppar givna

 

skimrande mjuka

skålar

kronskålar

 

fyllda med smärta

 

vindar

svepa

 

svepa smekande

tröstljus

 

frigör

lyfter

purpurvingar

 

susande

sjunger

träd

 

giver henne andningsskugga




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-03 20:21



Bookmark and Share


  Anna*
Tack! Berörd!
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser