Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ännu flera patetiska förklaringar till en söt flicka




ibland så glömmer jag bort dina ord
ibland så känner jag mig ensam även om jag blir lovordad gång på gång




det är då jag låter ett mörker bita tag i mitt nackskinn
och i magen bildas inte fjärilar utan snarare fladdermöss




jag är inte bra på det här med mänskliga relationer tror jag
för all min uppfattning tas ifrån mitt egna handlingssätt och jag själv är nog en ganska förvirrad person så det blir nog en ond spiral
-men du blir inte arg
du låter mig tappa fotfästet ibland och står där redo att fånga mig tillbaka till allt det vackra igen




;och för det så älskar jag dig







Fri vers av Louisedottern
Läst 214 gånger
Publicerad 2010-07-04 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern