Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MSN har gjort bort sig å det grövsta.......


MSN-Flopp - "Århundradets vackraste Kvinna !"

Med hänvisning till en brittisk undersökning med 2.000 (!) deltagande KVINNOR påstår MSN att framlidna Audrey Hepburn skulle vara detta århundrades vackraste kvinna !!!! INGEN har frågat oss MÄN ? Vi borde ju också få vara med ! Och röstunderlaget, 2.000, är ju så lågt så att det, inte ens, blir patetiskt ! Kanske det finns 1,5 MILJARDER kvinnor här på jorden , 2.000 är en så liten del av dessa så det går inte ens att mäta, 0,000001 procent , typ ! USELT, MSN !!!!!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-04 13:55



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En övermaga
uppgift... Skulle
jag tro...
2010-07-04

  Redeemer
Jag såg den där undersökningen också. Larvigt så det förslår. Min lista skulle förmodligen sett 100% annorlunda ut!
2010-07-04

  Mats Henricson
Ytterligare en passus: Man borde vänta till kl 00.00 den 31.12 2099 INNAN denna världsomfattande folkomröstning skulle kunna äga rum (vilket utesluter de flesta av oss nu levande) eller, alternativt, EN folkomröstning för 1900-talet och det snarast !
2010-07-04

  Mats Henricson
Dessutom handlar det ju,faktiskt, om två århundraden och Audrey Hepburn DOG under det förra (1993) . Att rösta fram världens vackraste kvinna under två århundraden ÄR en GIGANTISK uppgift och skulle kräva miljontals kandidater , både kända och okända, rätteligen skulle HELA VÄRLDENS BEFOLKNING delta ! Nå´nting för FN, kanske ?
2010-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska