Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömma och förlåta...

Man säger..

att man glömmer

och man förlåter...med tiden

Inte sant

Inte alls

Man glömmer aldrig

det som varit gott

Inte heller det som gjort ont

Bara det som varit

mittemellan

Och förlåter gör man aldrig

Innerst inne

För om förlåtet kommer

kommer det oftast för sent

Och då har det inte så mycket av betydelse

Men man går vidare

Lär sig leva med det


Man går vidare...




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-04 21:47



Bookmark and Share


  i_jizzed_in_my_soul
Ååhh va bra! :)
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman