Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kunde inte låta bli, att smycka gravarna med alla vackra blommor som finns nu i vår natur


JAG GJORDE DET IGEN

jag gjorde det igen
gick till kyrkogården

med mina blommor
som jag så gärna

vill ska finnas där
men jag tänker aldrig

på att myggen finns
där, anfaller mig så fort

jag står där, med mina
blommor, för att smycka
gravarna med

ikväll var dom värre
än någonsin

jag kände det inte först
men efter en stund

var dom där, på mina
armar, på mina ben

jag skyndade mig så
fort jag någonsin kunde

när jag satt i bilen, på
min väg hem, började

att klia och klia, dom bet
mig rejält dom små ettriga

blodtörstiga myggorna
jag hoppas ändå kunna

sova en liten stund, några
timmar vore skönt, innan

klådan och kliandet efter
dessa små bitska varelser




anits 4 juli 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-04 23:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vidriga insekter.
2010-07-06

    ej medlem längre
Ja de är ettriga.. här är det enormt mycket och på kyrkogåden går det knappt vistas... stora träd skuggar det mesa av den... Men flugsnapparna och fladdermössen torde vara glada...
2010-07-05

  Catharina Edin VIP
Vill gärna kommentera bilden, som jag finner trolsk.
2010-07-05

    sajo
Oj, vet verkligen hur det känns med myggorna är uppäten hel. Men du har en fin bild tycker mig ana den lilla tomten som sitter där också.....

Myggorna gick till attack mot mig igår kväll hos min vän.
2010-07-05

  Eva Helene VIP
Ja, myggor kan verkligen vara en sommarplåga. Även getingar, som jag är allergisk mot, men som väl är har dessa varit tämligen sällsynta i år här hos mig, så här långt i varje fall.
2010-07-05

  Catharina Edin VIP
Oj, stackare! Men det är ju tur du glömmer myggen mellan somrarna och inte oroar dig för dem.
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP