Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lagun

 

 

vit sand andas

vita sandvingar höljer azurblå hav

azurhavs turkosandning

dina ögon andas turkosvindar

klippor klättrar vigt uppåt

i skrevor

klipphänder

växa rosmarin

snäcka stiger ur havsandning

lyft mig

hör

alla havs sång

lyft mig

andas

ljud alla havs sång

luften andas havsstämmor

 

 

något skriver formler

rycker fjädrar ur vingar

 

 

hon står helt stilla

i hjärtjord

lyfter händer

sprider fingerljus kallar fjädrar in

kondoren lyfter vida vingar in

i notus andas vingar

möter hans skarpa blick

deras vingar skriver himmelssångs poesi

fyller regndroppar

befruktar jorden

formler förlöses

löses

in i

färgljusskimran




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-05 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser