Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Borgarnas privatiseringshysteri ställer till det för medborgarna....


Apoteksprivatiseringarna - Hittills ett Fiasko !

Visst, de är så trevliga och det fungerar bra ,när man går dit , men när man vill veta om det finns mediciner, t ex, var det så enkelt förr, man ringde ETT samtal och, inom en MINUT fick man veta om medicinen fanns på det aktuella apoteket (eller på något annat apotek i närheten) . Numera (jag har testat !) tar det minst en TIMME (inkl väntetider vid de olika växlarna) eftersom man måste ringa till varje apotek och höra (det finns ju ett flertal olika apotekskedjor nu) . Och om man handlar på avbetalningskontakt så måste man sluta flera avtal eftersom varje kedja vill ha ett eget avtal och det blir, naturligtvis, DYRARE för oss kunder ! Om man nu inte vill låsa sig till ett apotek, förståss.
Så, nu i höst, STOPPA BORGARPACKET, för tusan ! De har FÖRSTÖRT tillräckligt nu !
Och ni UNGA , ni hörde väl att borgarna vill SÄNKA ungdomslönerna ytterligare , ni ska visst få ut max 11.000 kr innan skatt, inte mycket att leva på, om man vill bo själv...

--




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-06 00:05



Bookmark and Share


  aol
Hej Mats, läs Karl Herman Tigerfäldt, han har skrivit en sann spalt
om , ,moderaterna genom tiderna, läs den broder,Lassemann,
2010-07-06

  aol
så sant vilket vansinne,
bra att du delar med dig Mats,
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska