Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inför diagnos


Tom



tom,
är min hjärna

bara
andas,


bedöva







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-06 09:08



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Känner oron starkt
2010-07-06

  firefire
ont oro men mycket väl beskrivet med dessa få ord..
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP