Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De unga männen, de visslar efter mig


bara mina fingrar rör sig nu,

går på automatik

behöver tvätta, tvätta, tvätta
bort tankarna


manin,


gör mig hel igen, på ytan
är jag vacker

uppskattas av män i många åldrar,
visslar, flörtar


fast jag borde se trasig ut,

som jag känner mig













Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-07-06 09:18



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
är man trasig kan det jyu vara svårt att uppskatta visslingar..snyggt
2010-07-08

  Suzy med punkterna
Om vi tog hand om det inre som det yttre...
Bra skrivet
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP