Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finner ironin i poeters oöppenhet




bara jag som finner ironin
med ideologibundna poeter?

jag som trodde att poeter
ville vrida och vända
inte bara låsa sig i vad som
förväntas av någon som 
uppskattar kultur

svar och vit
nej så enkelt är det ej
och att förkasta utan 
egentlig grund
för du kan inte förneka
att människor lider med all regeringar

och hej dina vänner har fått sin chans i 100 år
och ändå har inget förändrats till det bättre

så sluta vara en barnrumpa
och acceptera förändring även om färgen inte är den du tycker om

och jag vill inte ha barnrumpor i vår riksdag 




Fri vers av Louisedottern
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-06 09:24



Bookmark and Share


  Pauline Pousár
Underbar samhällskritik.. och kanske en och annan "poet" vågar säga hej och öppna sig också? =)
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern