Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart



Doften av torr tall
och solstekta ormbunkar
Åskmolnen hopas




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-06 15:32



Bookmark and Share


  Deva
låter som högsommar. De stekta rmbunkarna får mig att tänka på mat;-)
2010-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP