Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haha, är en student som spenderar min studieledighet med att dra ihop några extra slantar. kul grej bara.


en anteckning





bär tvåtumsplank i furuform genom virkesmagasinets dammiga gångar
med baskern på sned och spetor i händerna med tyngden på axeln
levererar jag byggnadsmaterial till gubbar med för mycket tid över
efter pensionen



fyller tusentals himmelhöga hyllor med infästningar
skäggstubben sticker mot handryggen
bockar och tackar för mig när kunden fått sina rätt och stuckit iväg
i dessa tider får man vara glad att en brädgårdspojke man får va








;solen står högt på himmelen och värmer intensivt bakom sågspånspelarna
-jag längtar efter en viss flicka att vila hos













Fri vers av Louisedottern
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-06 17:04



Bookmark and Share


    tehdog
indeed, leika
2010-07-06

  leika
ja, du kan väl skriva om vad som helst och ändå få det att låta vackert.
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern