Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I guds namn

Inne i kyrkan döljer dom sig
deras ångest
deras önskan av förlåtelse

utanför återgår livet
i rörelse, i verklighet

förnekelse i guds namn
som pågår i psalmernas sång

ihoptryckta, förtryckta
sökande efter väsignelse

jag sitter förstummad
iaktar, deras försvagande




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2010-07-06 21:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Verkligt modig och stark är den som bekänner Jesus Kristus som Sin Frälsare.
Då blir man nämligen hånad av bigotta bespottare.
It takes guts!
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP